Pallerammer kan købes her

​Mangler du pallerammer til dine EUR-paller eller DS ½ paller, så kan vi hjælpe dig. Hos Ringsted Pallehandel har vi et stort udvalg af forskellige pallerammer, hvorfor du kan få dem, du mangler i din hverdag. Vi hjælper gerne kunder i Ringsted, København og andre steder på Sjælland med at finde den helt rigtige model, som passer til deres behov.

Forskellige størrelser af pallerammer

Når du skal ud og investere i pallerammer, er det ikke lige meget, hvilken slags du vælger. Der findes mange forskellige typer, hvorfor det gælder om at få fat i den helt rigtige.

​Vi er lagerførende i både 1/1 og ½ pallerammer, hvorfor du ikke nødvendigvis behøver at vælge en stor ramme, hvis du kun skal transportere mindre paller. Vi fører standard størrelserne 80x120 og 60x80 til halvpaller og europaller.

Køb nyt eller brugt

Hos os kan du både købe nye og brugte pallerammer. Vi har et stort udvalg til forskellige behov - herunder har vi paller, der nemt kan pakkes sammen, når de ikke er i brug. Det kan lade sig gøre grundet et smart beslag, som gør det nemt at pakke pallerammen sammen, når den ikke skal anvendes. På den måde optager pallerammen ikke mere plads end højst nødvendigt.

Har du brug for mere information, så skriv til os på info@pallehandel.dk eller ring på 57 52 54 14.​

Skal vi kontakte dig?

I er altid velkommen til at kontakt os ved køb eller salg af paller. Vi svarer tilbage hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Afventning og indlevering af paller foregår på Kulerupvej 3, 4140 Borup

​Tag afkørsel 34, Borup. Produktionen ligger kun 1000 meter fra motorvejen mod Borup.​

​KONTOR

​LAGER & PRODUKTION