​EUR-paller forhandles

Hos Ringsted Pallehandel forhandler vi nye og brugte europaller, også kaldet EUR-paller.

Mangler du derfor europaller til din virksomhed, så kan vi hjælpe dig. Vi har et stort udvalg, som alle kan bruges til mange ting. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige europalle, der matcher dine behov, så du går glad og tilfreds fra vores forretning.

Mange muligheder med europaller

Når du vælger at købe europaller hos os, får du en palletype, som har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Pallerne kan blandt andet bruges til transport af varer, da de skaber et stabilt grundlag for de varer, som skal transporteres rundt. Med europaller bliver der derfor skabt et stabilt fundament, hvilket også gør europaller til et oplagt valg, når det kommer til opbevaring. Pallerne kan desuden nemt stables i pallereoler.

Vi forhandler nye og brugte EUR-paller

Vi sælger både brugte og nye europaller til kunder i Ringsted nær København og resten af Sjælland. Vi leverer den bedste service, og vi ønsker ikke at sælge vores kunder noget, de ikke er tilfredse med, hvorfor vores europaller er af høj kvalitet.

Ring til os allerede i dag på telefon 57 52 54 14 for at høre nærmere om europaller eller skriv på e-mail info@pallehandel.dk.​

Skal vi kontakte dig?

I er altid velkommen til at kontakt os ved køb eller salg af paller. Vi svarer tilbage hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Afventning og indlevering af paller foregår på Kulerupvej 3, 4140 Borup

​Tag afkørsel 34, Borup. Produktionen ligger kun 1000 meter fra motorvejen mod Borup.​

​KONTOR

​LAGER & PRODUKTION