Engangspaller - et billigere alternativ

Mangler du et billigere alternativ til de klassiske europalle, så er engangspaller et godt alternativ. Hos Ringsted Pallehandel har vi mange års erfaring i branchen, hvorfor du trygt kan vælge os, når du skal ud at købe engangspaller til din virksomhed - uanset om den har beliggenhed i Ringsted, København eller andre steder på Sjælland.

Brug engangspaller som alternativ

Når man skal bruge paller til eksempelvis transport af varer, så kan det hurtigt blive dyrt, hvis de kun bliver brugt en enkelt gang. I sådanne tilfælde er engangspaller den bedste løsning. 

Engangspallerne er lavet i et lidt tyndere materiale end europaller og bliver forhandlet i størrelserne 800x1200 og 1000x1200.

Minimer dine udgifter på paller

Ved at vælge en engangspalle er der penge at spare, da det er muligt at slippe for administrationen af et palleregnskab, og på den måde minimerer man sin virksomheds omkostning. Hvis ens kunder ikke stiller nogen specifikke krav, er engangspaller derfor det perfekte alternativ.

Vi sørger gerne for at give dig gode råd og vejledning i, hvilken type palle du skal vælge til dit firma. Vores dygtige fagpersonale står altid klar til at give en større uddybning i forbindelse med fordelene ved de forskellige paller, så du kan være sikker på, at du kommer hjem med det helt rigtige.

Kontakt os allerede i dag

Ring til os allerede i dag for at høre nærmere omkring de forskellige palletyper på telefon 57 52 54 14 eller skriv på vores e-mail info@pallehandel.dk.​

Skal vi kontakte dig?

I er altid velkommen til at kontakt os ved køb eller salg af paller. Vi svarer tilbage hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Afventning og indlevering af paller foregår på Kulerupvej 3, 4140 Borup

​Tag afkørsel 34, Borup. Produktionen ligger kun 1000 meter fra motorvejen mod Borup.​

​KONTOR

​LAGER & PRODUKTION